Skrivet av: boatpastor | juli 30, 2009

Facebook, oh yeah!

God morgon alla underbara människor ! På sista tiden har det blivit mycket Facebook för min del! En hel värld öppnar sig ju där! Har fått en massa vänner och flera blir det hela tiden. Har även gått med i olika fan-clubs och sådant.. Det är en spännande värld. Har flera spännande både kända och inte kända personer som vänner nu. Det känns så härligt! Skådisar och allt från USA!! Ja, nu får jag förmedla det glada budskapet om Jesus även på FB! ”Facebook-Pastorn”, har jag också blivit! Är vän med flera pastorer världen över nu, så det känns bra att få uppmuntran och dela ERFARENHETER! Blir så berörd av vissa människor och av vad de skriver! Alla människor har något att ge! Vi alla kan berika varandra med kunskap, erfarenheter, vänskap! Det finns mycket mer för oss var och en att upptäcka. Många pusselbitar skall falla på plats ännu! Det finns oerhörda livets rikedomar som vi ska få ta del av! Bara vi har RÄTT ATTITYD! ATTITUDE!! Din och min attityd avgör så mycket i våra liv. Vår bekännelse likaså. ”Det du bekänner, det får du uppleva, det är du”! Om du har en negativ bekännelse, ändra den idag till en positiv bekännelse! ”Allt är möjligt för den som tror”! Positiva tankar för med sig ett positivt sinneslag och det blir POSITIVT!!!!

”Allt förmår jag i honom som ger mej kraft”!! ”Detta är dagen som Herren gjort, låt oss fröjda oss och glädja oss i det”! 

Tro förflyttar berg! Så förflytta dina livs hinder-berg! Det som hindrar dej, står i vägen för dej! Stör dej!

Starta ett nytt liv idag! Ett liv med positiva tankar, mycket tro!

Du kan göra det!

LYCKA TILL!!!!


Responses

  1. Facebook är ett underbart sätt att skaffa nya vänner, men även hålla kontakten med de gamla. När man bor i olika städer, så blir det tyvärr inte att man träffas så ofta som man vill och då är det lätt att man tillslut glider från varandra mer och mer. Facebook kan sätta stopp för det! Tack för dina värmande kommentarer! Kramar

  2. Vad heter du på facebook då? 🙂

  3. Ruth Närhi


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: