Skrivet av: boatpastor | augusti 31, 2009

Ett oskrivet blad…

Ett oskrivet blad ligger framför mej. Ett blankt, vitt vackert blad. Det är en av bladen till min livsbok som jag ska fylla idag. Jag har redan en tjock livsbok, men varje dag vänds bladen. Nu är det ett nytt blad som ska fyllas. Ibland rinner tårarna ner på bladen, de blir nötta, men det är mitt liv! Önskar fylla mina livsboksblad med vackra händelser, mycket medmänsklighet, få göra det jag är ämnad för, men även det som smärtar gör min livsbok spännande. Det är ”under resans gång” som räknas…

Så vad som än händer, vad som än sker, så fylls bladen på..En dag när sista bladet är skrivet, önskar jag att min livsbok ska vara tjock och intressant!

Min bön till Gud denna morgonstund är: -”Låt mitt liv vara som en ocean, som ett hav, en oändlig lycka, en trygghet, vila, förtröstan, tröst, mycket glädje, mycket medmänsklighet…Låt min ”livsbåt” få uppleva oförglömliga saker på livets ocean och hav…och en dag när jag är hemma hos dej Gud, när min båt når den slutliga hamnen, då vill jag bara vara tacksam för ett rikt liv”. Amen!

Lycka till med din livsbok, ditt liv!

842673fb40e8c35c


Responses

  1. Vad fint skrivet. Önskar även dig en fin vecka med mycket stoft till din ”livsbok”. Vi får lägga våra liv i hans händer och vara beredda på att ”gå” när han kallar oss och vill bruka oss.
    Tack för att Du finns och delar med dig av din kärlek genom din blogg.
    Kram Maria


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: