Skrivet av: boatpastor | november 28, 2009

Westlife har funnit glädjen igen!

Efter 10 års konstant arbete tog Westlife en paus förra året för att hitta glädjen igen. Nu är det Irländska pojkbandet tillbaka med ett nytt studioalbum. De gästspelar i tv 4 ”Idol” i samband med nästa veckas deltävling i Göteborg. -”Vi har aldrig varit bättre”, säger Mark Feehily. 1998 grundades Westlife. De har sålt drygt 40 miljoner album varav 650 000 exemplar i Sverige. De har släppt ett nytt album varje år i 9 år. Att resa jorden runt och sova i sovsäck långt hemifrån har frestat på, med utbrändhet som följd. Förra året bestämde sig Westlife för att ta en längre paus. De behövde lugn och ro på var sitt håll. ”För att lära sig att älska det här livet igen”, som de uttrycker sig.

Men nu är Westlife tillbaka! Deras nya album är det ärligaste de nånsin har gjort. De har själva tagit aktivt del av skapandet av albumet. Låten ”reach out” har Westlife skrivit och de har varit delaktiga i sångarrangemangen.

Personligen älskar jag Westlife. Deras sånger betyder mycket för mej. Inte minst när jag fick bröstcanceråterfall år 2007. Då låg jag under täcket och lyssnade på deras låt: ”you raised me up”. Tårarna rann nedför mina kinder och jag kände mej buren av Gud. Vilken tröst jag fick av den sången!

Jag önskar Westlife all lycka och Guds bästa välsignelser!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: