Skrivet av: boatpastor | november 30, 2009

Ett av mitt livs känsligaste ögonblick

Ett av mitt livs känsligaste ögonblick var när jag året 1999, en vacker morgon skulle in till Länssjukhuset Ryhov, Jönköping. Det hade konstaterats att jag hade fått bröstcancer. Precis när jag skulle lämna hemmet för att åka in och mina tre underbara barn, som då var i yngre tonåren och jag stod vid dörren för att säga hejdå och krama varandra, då i det ögonblicket såg jag rädslan och ovissheten i deras vackra bruna barnaögon. Den minsta dotterns blick glömmer jag aldrig. Med sin blick förmedlade Cathrine följande till mej:-”Mamma, kommer jag att nånsin få se dej igen”? Tårarna trängde fram. Jag försökte hålla dem tillbaka just då. De andra barnen var också i kaos. Men de alla bad en barnabön till Gud, jag bara vet det, om att mamma skulle få leva. På väg i bilen till sjukhuset och till operationen, tillsammans med en vän, brast det för mej. Jag grät och bad mycket om att allt skulle gå bra och att mitt liv skulle få fortsätta. Jag hade ju blivit ensamstående mamma till tre fina barn, som behövde mej.

Gud hörde mina barns böner, mina böner, allt gick bra, jag lever fortfarande och har i dagsläget övervunnit två bröstcancer.

Jag är så tacksam för livet!

Jag tror på barnabön. Tack mina tre änglar för era böner!

Mina tre vackra barn när de var små. Cathrine var ledsen på bilden.


Responses

 1. Hej Ruth!

  Vilken stark berättelse du delar med dig av. Jag tror också på barnabönerna. Ibland har så mycket hänt i mitt liv så att tron trängs med en massa känslor av otro, vanmakt och ilska, och mitt i detta har t.o.m. Gud svarat på bön.

  Gun-Britt

 2. Ja livet vet vi inte mycket om egentligen. Det finns inga garantier här i livet. Tänk vad tacksamhet är viktigt egentligen. Tacksamhet över det vi faktiskt har och att vi ser till att ta hand om det….

  Stark berättelse

 3. Jag är också tacksam att jag överlevde min bröstcancersjukdom. Jag tar vara på varje dag.

  Jag försöker varje dag att göra en annan människa glad.

  Alla behöver få en uppmuntran.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: