Skrivet av: boatpastor | juni 10, 2010

Boken Tony Halme-Testamentet! Tony Halmeen Kirja-Testamentti!

TONY HALMES SISTA BOK-TESTAMENTET!

TONY HALMEEN VIIMEINEN KIRJA-TESTAMENTTI!

Jag medverkar i boken Testamentet där Tony Halmes frälsningshistoria kommer fram. Tony berättar det i boken. Riksdagsmannen och boxaren Halmes sista bok. Det finns bildmaterial på oss och hans frälsningsstory. Jag fick leda Tony till frälsningen i Riksdagshuset i Finland år 2003 där jag var på besök med Timo Valtonen. En intressant bok om Tonys liv. Boken finns enbart på finska. Boken finns till försäljning i Finlands bokhandel till Midsommar eller strax efter.

Olen mukana kirjassa Testamentti missä Tony Halmen pelastus tulee esille. Tony kertoo sen kirjassa. Kansanedustaja ja nyrkkeilijä Halmeen viimeinen kirja. Kirjassa löytyy kuvamateriaalia Tonysta ja minusta ja hänen pelastusstory. Sain johdattaa Halmeen uskontielle Eduskunnassa vuonna 2003, kun olin Timo Valtosen kanssa siellä. Mielenkiintoinen kirja Tonyn elämästä. Kirja ainoastaan Suomeksi. Ilmestyy Juhannukseksi Suomen kirjakauppoihin tai Juhannuksen jälkeen.

Tony Halme – Testamentti

 HUOM! VOIT TILATA TEOKSEN ENNAKKOON JA SAAT SEN HETI ILMESTYTTYÄ!Tony Halme ripustaa punaiset nyrkkeilyhanskansa naulaan, mutta kongi ei ole vielä kumahtanut. Viikinki lähtee eduskuntavaaliehdokkaaksi, jota kaikki valtaapitävät eivät katso hyvällä. Naruja viritellään polun poikki, mutta raskaan sarjan mestari tanssii kuin perhonen niiden yli ja iskee kuin ampiainen. Tuloksena on tyrmäävä vaalivoitto, Suomen kansa on jälleen äänestänyt väärin.

Iso mies astelee eduskuntatalon portaat ylös kansan valtakirja taskussaan, mutta jo ennen sitä syntyy ensimmäinen poliittinen skandaali. Mitä Tony Halme oikeasti sanoi presidentti Tarja Halosesta ja miksi? Minkä tähden kansanedustajat haluavat matkustaa Lappiin ja miksi Arkadianmäen vessoissa on ranskalaista vessapaperia? Halme pitää historiaan jäävän esikoispuheensa senaattoreille mutta pettyy kollegoihinsa, jotka aamulla lupaavat tukensa ja illalla kääntävät selkänsä.

Turhautunut taistelija yrittää parantaa edes naisten, lasten ja sotaveteraanien asemaa. Tony Halme nousee siksi vielä kerran kohtalokkaasti kehään, jonka seurauksena jättiläinen vaipuu koomaan. Siellä hän näkee taivaan ja helvetin taistelun, joka jatkuu aina hänen elämänsä traagiseen päätökseen asti.

Testamentti on jatkoa Tony Halmeen menestysteoksille Jumala armahtaa – minä en sekä Tuomiopäivä. Keskeneräiseksi jääneen elämäkertatrilogian on saattanut loppuun kirjailija Seppo Porvali.

Tilaa kirja: www.revontuli.net. (Mainitse jos sait kirjasta tiedon kauttani).

Tilaa kirja minun kautta:

Ota yhteyttä blogilla minuun!

Beställ boken på: www.revontuli.net.   (Nämn om du fick informationen via mej).

Vidare beställ via mej på bloggen!

Pris. Hinta: 29.50 Euro.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: